prepararea alimentelor şi mâncărurilor
|
LDR | 00105nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 69264 | |
250 | $a prepararea alimentelor şi mâncărurilor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
35 lucrari in 23 publicatii in 3 limbi
Introducere în macrobiotică : Filosofie şi principii, studiul alimentelor şi al specificelor, bucătărie, regimuri, practică
de:
Mittler, Jacques
(Text tipărit)
Produse şi preparate lactate obţinute în gospodărie
de:
Chintescu, Gheorghe; Dimitriu, Matilda
(Text tipărit)
Bucătăria vechiului imperiu
de:
Botoca, Margareta; Winter, Donna
(Text tipărit)
Preparate din peşte
de:
Ardeleanu, Maria
(Text tipărit)
Zen Macrobiotic sau Arta Întineririi şi a Longevităţii
de:
Ohsawa, Georges
(Text tipărit)
Gustări reci. Gustări calde. Salate
de:
Şeptilici, Georgeta
(Text tipărit)
Sussunk, sussunk valamit : 615 Recept : gyujtemeny : Sutemenek, tortak, edessegek italok
de:
Gergely, Eva
(Text tipărit)
Preparate reci pentru zile calde
de:
Neagu, Draga
(Text tipărit)
Preparate reci pentru zile calde
de:
Neagu, Draga
(Text tipărit)
120 preparate culinare din cartofi
de:
Elenescu, Ana
(Text tipărit)
Subiecte
alimente. preparare. mâncăruri
prepararea alimentelor şi mâncărurilor
patologie. medicină clinică
ediţii artistice
producerea şi conservarea alimentelor solide
gastronomie.artă culinară - carte de bucate
Produse ale animalelor domestice (de curte) şi ale vânatului
casa.locuinţa
almanahuri. calendare
igienă. îngrijirea sănătăţii
farmacologie. terapeutică. toxicologie
piscicultură
colecţii sau serii. serii comerciale. biblioteci de editor (opere care apar în fascicule)
igienă. sănătate - dietetică. principii ale nutriţiei
farmacologie
gastronomie. reţete culinare româneşti
pregătirea anumitor mese sau mâncăruri.mâncăruri speciale.mâncăruri dietetice
dietetică. principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
agricultură - plante de cultură. grădinărit