- Tehnici de control şi metode de analiză în industria alimentară
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Nistoran Botiş, Mihaela Autor alternativ: Achim, Simona Autor alternativ: Slavici, Titus Responsabilitate: Nistoran Botiş Mihaela, Achim Simona, Slavici Titus Editura: Eurobit Locul publicării: Timişoara Anul Ediției: 2000 ISBN: 973-9441-95-5 Descriere: 135 p. : fig., tab. Note: Bibliografie p. 131 Limba: Română Subiect: materiale comerciale. produse. mărfuri. merceologie. Subiect: producerea şi conservarea alimentelor solide Subiect: uleiuri. grăsimi. ceruri. adezivi. gume. răşini Clasificare: 664/665:620.2 Clasificare: Timişoara, 2002
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
778661
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 54.978
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică