prepararea alimentelor şi mâncărurilor
|
LDR | 00105nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 69264 | |
250 | $a prepararea alimentelor şi mâncărurilor | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
35 lucrari in 23 publicatii in 3 limbi
1800 reţete culinare practice
de:
Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia
(Text tipărit)
Bucătăria vechiului imperiu
de:
Botoca, Margareta; Winter, Donna
(Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate : Reţete culinare
de:
Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana
(Text tipărit)
Bucătării mari. [Pentru colectivităţi, laboratoare, fabrici de mâncare pentru platforme industriale şi şcoli]
de:
Ivanov, Gleb
(Text tipărit)
370 îngheţate, parfeuri şi creme reci
de:
Pârjol Săvulescu, Liana
(Text tipărit)
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Constantin
(Text tipărit)
Bucătărie românească
de:
Negrea, I.; Buşcă, F.
(Text tipărit)
A beteg gyermek diétáskönyva
de:
Deli Magda, S.
(Text tipărit)
Bucătărie internaţională
de:
Florea, Constantin; Paraschiv, Viorel; Buşcă, Florea
(Text tipărit)
120 preparate culinare din cartofi
de:
Elenescu, Ana
(Text tipărit)
Subiecte
alimente. preparare. mâncăruri
prepararea alimentelor şi mâncărurilor
patologie. medicină clinică
ediţii artistice
producerea şi conservarea alimentelor solide
gastronomie.artă culinară - carte de bucate
Produse ale animalelor domestice (de curte) şi ale vânatului
casa.locuinţa
almanahuri. calendare
igienă. îngrijirea sănătăţii
farmacologie. terapeutică. toxicologie
piscicultură
colecţii sau serii. serii comerciale. biblioteci de editor (opere care apar în fascicule)
igienă. sănătate - dietetică. principii ale nutriţiei
farmacologie
gastronomie. reţete culinare româneşti
pregătirea anumitor mese sau mâncăruri.mâncăruri speciale.mâncăruri dietetice
dietetică. principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
agricultură - plante de cultură. grădinărit