Biblioteca Judeţeană Timiş

producerea şi conservarea alimentelor solide

Subiect Tematic: producerea şi conservarea alimentelor solide
Lucrări: 205 lucrari in 105 publicatii in 1 limbi
250 prăjituri de casă de: Geormăneanu, Florica (Text tipărit)
Băuturi şi dulciuri din fructe de: Burbea, Silvia (Text tipărit)
A zöldség termelés szervezése de: Rédai, Istvän; Zsitvay, Attila; Vig, Péterné (Text tipărit)
Adaousuri în produsele alimentare de: Marinescu, Ion (Text tipărit)
Arta brutăritului românesc de: Moldoveanu, Gheorghe (Text tipărit)
A fözelékfelet és gyümöecsök tartòsitasa de: Teişanu, Ecaterina (Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor de: Moţoc, Dumitru; Banu, Constantin (Text tipărit)
Subiecte
geologie uleiuri. grăsimi. ceruri. adezivi. gume. răşini muncă- relaţii de muncă. economia muncii. organizarea muncii Brevet : recunoaştere, controlare, sigilare Oficii de proprietate industrială. Oficii administrative de brevete conducere şi organizare în industrie, comerţ şi comunicaţii prozodie. ştiinţele şi sursele auxiliare ale filologiei structura fizică a materiei agricultură situaţie economică. politică economică. conducerea economiei. planificarea economiei. producţie. servicii. preţuri Timişoara contabilitate comerţ. relaţii economice internaţionale. economie mondială biografii pe subiect învăţământ secundar cultura plantelor de câmp Bibliografii pe subiect inginerie. tehnică în general agricultură - horticultură igienă alimente. preparare. mâncăruri prepararea alimentelor şi mâncărurilor construcţia de maşini - tehnologie mecanică în general: procese, scule, maşini, aparate Sănătate şi igienă publică. Prevenirea accidentelor încercarea materialelor, materiale comerciale şi cunoaşterea mărfurilor, centrale energetice, economie energetică conducere şi administrare în exploatare. organizare comercială producerea şi conservarea alimentelor solide Învăţământ superior. Universităţi. Cursuri universitare biologie Produse ale animalelor domestice (de curte) şi ale vânatului agricultură. ştiinţe şi procedee înrudite. silvicultură. exploatări agricole şi ale vieţii sălbatice tehnologie chimică. industrii chimice şi înrudite microbiologie industrială. micrologie industrială. fermentare. industria băuturilor. industria stimulentelor igienă în general. sănătate şi igienă personală industrie minieră învăţământ astronomie - sistemul solar Sănătate şi igienă publică farmacologie. terapeutică. toxicologie agricultură - boli ale plantelor. dăunători şi organisme vătămătoare pentru plante. protejarea plantelor. chimie. cristalografie. mineralogie. biologie celulară şi subcelulară. Citologie - parazitologie căldură. termodinamică genuri de şcoli de cultură generală. învăţământ de cultură generală mecanisme și instrumente de precizie. mecanică de precizie. mecanică fină biologie - ştiinţe biologice în general igienă-sănătate şi igienă publică. prevenirea accidentelor biologie celulară şi subcelulară Timişoara, 2009 situaţie economică - producţie şi servicii în funcţie de sectoarele economice produse chimice propriu zise medicină - accidente. riscuri. întâmplări. prevenirea accidentelor. protecţie personală. siguranţă chimie organică bazele materiale ale vieţii. biochimie. biologie moleculară. biofizică economie - conducere şi administrare în exploatare. organizare comercială medicină veterinară industria chimică tehnică sanitară. apă. igienă sanitară. iluminat. materiale comerciale. produse. mărfuri. merceologie. învăţământ specializat/de specialitate învăţământ secundar - şcoli profesionale alimente. gătit. mâncăruri. mese Învăţământ liceal de specialitate, tehnic etc. integrat în învăţământul de cultură generală chimie analitică construcţia de maşini în general. tehnică nucleară. electrotehnică. tehnologie mecanică economie - conducere şi organizare în industrie, comerţ şi comunicaţii învăţământ secundar - liceu învţământ - genuri de şcoli de cultură generală învăţământ specializat/de specialitate. învăţământ tehnic, profesional. şcoli, institute, colegii profesionale/tehnice. politehnici. şcoli de meserii administraţie de nivel mijlociu, administraţie regională, provincială, organe administrative regionale tehnologia cerealelor. morărit. prelucrarea grânelor industrie alimentară standardizarea produselor, operaţiilor, greutăţilor, măsurilor şi timpului. standarde, specificații, coduri de practică, recomandări etc. economia energiei în general sociologia culturii. contextul cultural al vieţii sociale diete şi mâncăruri pentru bolnavi, invalizi marketing publicitate. informare. relaţii cu publicul conservare casnică a alimentelor economie - standard de viaţă. nivel de trai zootehnie - conducerea şi organizarea fermelor riscuri şi întâmplări profesionale privind igiena şi sănătatea gestiune financiară Refrigerare în general. Producerea temperaturilor scăzute dietetică. principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente știință și cunoaștere în general. organizarea muncii intelectuale bazele materiale ale vieţii.biochimie.biologie moleculară.biofizică
Vă rugăm să schimbaţi parola