Biblioteca Judeţeană Timiş

Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie

Subiect Tematic: Prepararea alimentelor şi mâncărurilor. Artă culinară, gastronomie
Lucrări: 17 lucrari in 14 publicatii in 1 limbi
Gyümolcsitalok és gyümölcskészitmények de: Hacighianu, Maria; Teodorescu, Silvius (Text tipărit)
Vinul casei de: Teodorescu, Silvius (Text tipărit)
Bucătăria rapidă de: (Text tipărit)
SFATURI GOSPODĂREŞTI de: (Text tipărit)
SFATURI PENTRU GOSPODINE de: (Text tipărit)
Preparate vegetariene şi conserve din ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Tăiem porcul, cum îl preparăm ? de: Suciu, Viorel; Székely, Gheorghe (Text tipărit)
Főzzűnk gyorsan és jól de: Ştefănescu, Olimpia (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola