Biblioteca Judeţeană Timiş

prepararea alimentelor şi mâncărurilor. artă culinară, gastronomie

Subiect Tematic: prepararea alimentelor şi mâncărurilor. artă culinară, gastronomie
Țara sursă: MD: SIBIMOL
Lucrări: 22 lucrari in 20 publicatii in 1 limbi
Gyümolcsitalok és gyümölcskészitmények de: Hacighianu, Maria; Teodorescu, Silvius (Text tipărit)
Vinul casei de: Teodorescu, Silvius (Text tipărit)
Bucătăria rapidă de: (Text tipărit)
SFATURI GOSPODĂREŞTI de: (Text tipărit)
SFATURI PENTRU GOSPODINE de: (Text tipărit)
Preparate vegetariene şi conserve din ciuperci de: Tudor, Ioana (Text tipărit)
Tăiem porcul, cum îl preparăm ? de: Suciu, Viorel; Székely, Gheorghe (Text tipărit)
Gastronimice de: Teodoreanu, Alexandru O. (Text tipărit)
Főzzűnk gyorsan és jól de: Ştefănescu, Olimpia (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola