pregătirea meselor în general
|
LDR | 00095nx j2200049 | |
---|---|---|
001 | 71936 | |
250 | $a pregătirea meselor în general | |
901 | $a a $b a |
Lucrări:
21 lucrari in 19 publicatii in 2 limbi
La masă cu Jamie
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Jurcovan, Silvia
(Text tipărit)
Rețete de casă : gătește corect și sanătos
de:
Groza, Andreea
(Text tipărit)
Carte regală de bucate
de:
Margareta, principesă a României
(Text tipărit)
BUCĂTĂRIA ROMÂNEASCĂ DE IERI ŞI DE AZI
de:
(Text tipărit)
Totul despre ceai, cafea, cacao : istorie, beneficii, reţete
de:
Ştefănescu, Oana
(Text tipărit)
Ghidul gastronomic al României : bucătăria tradițională
de:
(Text tipărit)
Cartea de bucate
de:
Podoleanu, Liliana; Podoleanu, Emilia; Popescu, Mihail
(Text tipărit)
100 de reţete şi meniuri
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Podoleanu, Liliana; Luca, Thea
(Text tipărit)
Subiecte
alimente. preparare. mâncăruri
colecţii sau serii. serii comerciale. biblioteci de editor (opere care apar în fascicule)
viticultură. viţă de vie. vii
mese şi tipuri de masă. veselă
ghid
pregătirea meselor în general
pregătirea anumitor mese sau mâncăruri.mâncăruri speciale.mâncăruri dietetice
Hemingway, Ernest
dietetică. principii ale nutriţiei aplicate la alimentaţie şi alimente
ciocolată. cacao. cafea. ceai. tutun
gătirea mâncărurilor cu diferite dispozitive de încălzit
rețete culinare
restaurante. cafenele
obiceiuri legate de masă. mâncare
vin. producerea vinului, vinificație, industria vinului. enologie, știința vinurilor
Timișoara, 2019