- Tehnologia de preparare a vinurilor spumate
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Puşcă, Ion M. Responsabilitate: Ion M. Puşcă Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 184 p. : fig. şi fot. Limba: Română Subiect: microbiologie industrială. micrologie industrială. fermentare. industria băuturilor. industria stimulentelor Subiect: vin. producerea vinului, vinificație, industria vinului. enologie, știința vinurilor Clasificare: 663.2
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
549904
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 112.787
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
549905
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 112.787
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică