- Totul despre ceai, cafea, cacao : istorie, beneficii, reţete
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Ştefănescu, Oana Responsabilitate: Oana Ştefănescu Editura: Allfa Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2011 ISBN: 978-973-724-020-0 Descriere: 222 p. : il. color Limba: Română Subiect: ciocolată. cacao. cafea. ceai. tutun Subiect: pregătirea meselor în general Clasificare: 663.9(100) Clasificare: 641.55 Cota topografică: 663(100)/S 82
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
849321
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
I 36.652
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
849322
|
Secția Petre Stoica
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
663(100)/S 82
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică