- BEREA : ghid complet: istorie, prelucrare, degustare, verietăţi din lumea întreagă
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Traducător: Cercel, Cristian Responsabilitate: traducere din limba italiană: Cristian Cercel ; redactor pentru ediţia română: Mihnea Gafiţa ; ediţie îngrijită de: Studio Booksystem ; realizare grafică: Mauro Martinengo Editura: Art Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2008 ISBN: 978-973-124-259-0 Descriere: 215 p. : il.color Note: Titlul original "Il libro completo della Birra. Storia, lavorazione, degustazione, varietà di tutto il mondo. Note: Glosar p. 208-211. Note: Index de mărci p. 212-215. Note: Coordonare iconografică şi fotografică: DeA Picture Library sub conducerea Adei Mascheroni. Limba: Română Subiect: microbiologie industrială. micrologie industrială. fermentare. industria băuturilor. industria stimulentelor Clasificare: 663.4(084) Cota topografică: 663/B 47
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
845908
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 142.404
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
845909
|
Secția Petre Stoica
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
663/B 47
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică