- Contribuţii la îmbunătăţirea calităţii sucurilor, prin utilizarea tehnicilor de modelare matematică, în vederea extinderii duratei de viaţă şi impactul acesteia asupra siguranţei alimentului
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Glevitzky, Mirel Responsabilitate: Ing. Mirel Glevitzky ; Conducător ştiinţific : Prof.univ.dr. ing. Delia Perju ; Referenţi ştiinţifici : Prof.univ.dr.ing. Şerban Agachi, Prof.univ.dr.ing. Adrian Chiriac, Prof.dr.ing. Alfa Xenia Lupea Editura: Politehnica Locul publicării: Timişoara Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-625-516-8 Descriere: 224 p. : fig.,tab.,anexe Note: Teză destinată obţinerii titlului ştiinţific de doctor inginer la Universitatea " Politehnica" din Timişoara în domeniul Inginerie Chimică de către Ing. Mirel Glevitzky Limba: Română Serie: Teze de doctorat. Inginerie chimică Subiect: microbiologie industrială. micrologie industrială. fermentare. industria băuturilor. industria stimulentelor Subiect: chimie fizică a solidelor, lichidelor şi gazelor Clasificare: 663.8:544.2(043.2) Clasificare: 082.1 Teze de doctorat.Inginerie chimică
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
826834
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
III 56.941
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică