Biblioteca Judeţeană Timiş

  • Contribuţii la îmbunătăţirea calităţii sucurilor, prin utilizarea tehnicilor de modelare matematică, în vederea extinderii duratei de viaţă şi impactul acesteia asupra siguranţei alimentului
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Glevitzky, Mirel
    Responsabilitate: Ing. Mirel Glevitzky ; Conducător ştiinţific : Prof.univ.dr. ing. Delia Perju ; Referenţi ştiinţifici : Prof.univ.dr.ing. Şerban Agachi, Prof.univ.dr.ing. Adrian Chiriac, Prof.dr.ing. Alfa Xenia Lupea
    Editura: Politehnica
    Locul publicării: Timişoara
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-625-516-8
    Descriere: 224 p. : fig.,tab.,anexe
    Note: Teză destinată obţinerii titlului ştiinţific de doctor inginer la Universitatea " Politehnica" din Timişoara în domeniul Inginerie Chimică de către Ing. Mirel Glevitzky
    Limba: Română
    Serie: Teze de doctorat. Inginerie chimică
    Subiect: microbiologie industrială. micrologie industrială. fermentare. industria băuturilor. industria stimulentelor
    Subiect: chimie fizică a solidelor, lichidelor şi gazelor
    Clasificare: 663.8:544.2(043.2)
    Clasificare: 082.1 Teze de doctorat.Inginerie chimică
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola