- Bucătărie românească
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Negrea, I. Autor alternativ: Buşcă, F. Responsabilitate: I. Negrea, F. Buşcă Editura: Editura Tehnică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1985 Descriere: 288 p.+ 12 f. cu ilustr. color. Limba: Română Subiect: prepararea alimentelor şi mâncărurilor Subiect: gastronomie. reţete culinare româneşti Clasificare: 641.56(498)
Unităţi
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
559853
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 114.003
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
559854
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 114.003
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
559855
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 114.003
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
559858
|
Filiala Mehala
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
64/N 40
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 4 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică