- Managementul calității serviciilor și ospitalitatea în restaurante, gastronomie, hoteluri : tematică pentru formare profesională
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Stavrositu, Stere Responsabilitate: Stere Stavrositu Editura: Polirom Locul publicării: Iași Anul Ediției: 2014 ISBN: 9789734640522 Descriere: 543 p. : 41 p. il. color. Limba: Română Subiect: conducere. autoritate, directorat. practici şi metode de conducere Subiect: industria hotelieră și restaurante Subiect: alimente. preparare. mâncăruri Clasificare: 65.012.4:640.4 Clasificare: 641/642(083.12)
Unităţi
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
867614
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 144.674
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
867615
|
Filiala Casa Tineretului
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
65/S 80
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 2 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică