- Carte de bucate româneşti = Romanian Cookery Book
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Roşu, Georgeta Traducător: Marpozan, Felicia Selectator/Antologator/Redactor: Săndulescu, Radu Responsabilitate: Georgeta Roşu ; Traducere Felicia Marpozan ; Redactor Radu Săndulescu Titlu Paralel: Romanian Cookery Book Editura: Editura Fundaţiei Culturale Române Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2000 ISBN: 973-577-278-7 Descriere: 117 p. : fig. Limba: Engleză Titlu paralel: Romanian Cookery Book Subiect: alimente. preparare. mâncăruri Subiect: ediţii artistice Clasificare: 641.5(498)(084) Clasificare: 094.3
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
764950
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
IV 10.716
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică