- Ce i-a spus Einstein bucătarului său : ştiinţa gastronomiei explicată: cu reţete de Marlene Parrish
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Wolke, Robert L. Traducător: Constantinescu-Altamer, Diana Responsabilitate: Robert L.Wolke ; traducere din engleză şi note de Diana Constantinescu-Altamer Editura: Humanitas Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2012 ISBN: 978-973-50-3537-2 Descriere: 286 p. Limba: Română Subiect: prepararea alimentelor şi mâncărurilor. artă culinară, gastronomie Clasificare: 641.5(100)/.8(100) Cota topografică: 641.5(100)/W 81
Unităţi
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
855901
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
II 143.500
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
855902
|
Secția Petre Stoica
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641.5(100)/W 81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
855903
|
Filiala Fabric
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641.5(100)/W 81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
855904
|
Filiala Freidorf
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641.5(100)/W 81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
855905
|
Filiala Fabric Vii
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641.5(100)/W 81
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 5 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică