- Compoziţie de ciocolată albă, cu efect răcoritor, şi procedeu de obţinere a acesteia : brevet de invenţie
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor colectiv: Oficiul de stat pentru invenţii și mărci Responsabilitate: inventatori: Ghigheci Ionela, Turtoiu Daniela ; titular: Kandia-Excelent S.A. ; mandatar: M. Oproiu - Consiliere în proprietate intelectuală S.R.L. Editura: Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 2008 ISBN: RO 121666 B1 Descriere: 5 p. Limba: Română Subiect: drept civil Subiect: alimente. preparare. mâncăruri Subiect: mese şi tipuri de masă. veselă Subiect: Oficii de proprietate industrială. Oficii administrative de brevete Clasificare: 347:641/642 Clasificare: 347.779.1(498)OSIM Cota topografică: III 58.110
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
849700
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Broşură tipărită
|
III 58.110
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică