- Factorii care influenţează calitatea carcasei şi a cărnii de porcine
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Nedelniuc, Vasile Responsabilitate: Vasile Nedelniuc Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1982 Descriere: 96 p.: fig. şi tab. Limba: Română Subiect: Produse ale animalelor domestice (de curte) şi ale vânatului Subiect: Ştiinţa şi tehnica pentru toţi Clasificare: 637.5:636.4 Clasificare: 082.1 Ştiinţa şi tehnica puntru toţi
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
502454
|
Sala de lectură
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
I 29.375
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică