Biblioteca Judeţeană Timiş

  • Alimente şi preparate culinare din bucătătia românească şi internaţională : dicţionar explicativ român-englez-german-francez-italian
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Gal, Ana Maria
    Responsabilitate: Ana Maria Gal
    Editura: Editura Allfa
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-724-075-0
    Descriere: 768 p.
    Limba: Română
    Subiect: dicţionare după vocabularul pe care îl conţin
    Subiect: alimente. gătit. mâncăruri. mese
    Clasificare: 81'374.2=111=112.2=133.1=131.1=135.1
    Clasificare: 641(498)
    Clasificare: 641(100)
    Cota topografică: 81'374.2/G 15
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
858617
Sala de lectură
Împrumut
Carte tipărită
I 37.384
1.Normal
La raft
0
858618
Secția Petre Stoica
Împrumut
Carte tipărită
81'374.2/G 15
1.Normal
La raft
0
858619
Filiala Blașcovici
Împrumut
Carte tipărită
81'374.2/G 15
1.Normal
La raft
0
858620
Filiala Casa Tineretului
Împrumut
Carte tipărită
81'374.2/G 15
1.Normal
La raft
0
858621
Filiala Fabric
Împrumut
Carte tipărită
81'374.2/G 15
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola