- Tăiem porcul, cum îl preparăm ?
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Autor: Suciu, Viorel Autor alternativ: Székely, Gheorghe Responsabilitate: Viorel Suciu ; Gheorghe Szekely Editura: Ceres Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1977 Descriere: 207 p. Note: Autorii nu sunt indicaţi pe copertă Limba: Română Subiect: prepararea alimentelor şi mâncărurilor. artă culinară, gastronomie Clasificare: 641.5:637.5:636.4 Clasificare: 082.1 Caleidoscop
Unităţi
- 8 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | |
299656
|
Secția Petre Stoica
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/ S 94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
299657
|
Secția Petre Stoica
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/ S 94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
299658
|
Secția Petre Stoica
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/ S 94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
299659
|
Filiala Fabric
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/ S 94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
|||
299660
|
Filiala Fabric
|
Împrumut
|
Carte tipărită
|
641/ S 94
|
1.Normal
|
La raft
|
0
|
|
- 8 înregistrări • Pagini 2 •
- 1
- 2
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică