Biblioteca Judeţeană Timiş

  • Preparate vegetariene şi conserve din ciuperci
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Autor: Tudor, Ioana
    Responsabilitate: dr.ing. Ioana Tudor
    Editura: Editura Tehnică
    Locul publicării: Bucureşti
    Anul Ediției: 2001
    ISBN: 973-31-1519-3
    Ediţie: Ediţia a 2-a revăzută şi adăugită
    Descriere: 208 p. : il. alb-negru
    Note: Glosar p. 193-198.
    Note: Bibliografie p. 199-200.
    Note: Index cu reţete culinare p. 201-205.
    Note: Index cu denumirile populare ale ciupercilor p. 206-208.
    Limba: Română
    Serie: Artă culinară
    Subiect: prepararea alimentelor şi mâncărurilor. artă culinară, gastronomie
    Clasificare: 641.5
    Clasificare: 082.1 Arta culinară
    Cota topografică: 641/T 91
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
850846
Sala de lectură
Împrumut
Carte tipărită
II 142.869
1.Normal
La raft
0
850847
Secția Petre Stoica
Împrumut
Carte tipărită
641/T 91
1.Normal
La raft
0
850848
Filiala Fabric Vii
Împrumut
Carte tipărită
641/T 91
1.Normal
La raft
0
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola